תלמידי מגמת הכימיה בשכבת יב' (מכיתות יב2,3,5,6) יצאו היום לסיור לימודי ב"שרינה" בעין ורד

נושא: "כימיה ושוקולד".

במסגרת הסיור למדו התלמידים על גידול עצי הקקאו, ההיסטוריה של ייצור השוקולד, איך מכינים שוקולד ועל הכימיה של השוקולד, החומרים המרכיבים אותו ותכונותיהם. התלמידים סיירו בחממה מיוחדת בה מגדלים עצי קקאו
ולאחר מכן הם נהנו בסדנת שוקולד. בסדנת השוקולד התלמידים הכינו "סוכריות שוקולד", "תמונה" משוקולד וטראפלס. לסיום התכבדו בפיצות וקינחו בפונדו שוקולד.

הגדרות כלליות כניסה למערכת